Jouw eerste stap naar een sprekend interieur_

Kosteloos bezoek_

Sanne komt, nadat je een afspraak hebt gemaakt, aan huis voor een persoonlijk advies. De wensen worden besproken en de technische mogelijkheden worden bekeken. Tijdens dit kennismakingsgesprek praten we ook over de materialen en bespreken we de afwerkingen.

Wat doen we?

WEEF komt aan huis omdat zij een uiterst persoonlijke aanpak voor de klant willen bieden met respect voor het bestaande interieur. Tijdens het bezoek ervaart Sanne de sfeer van uw woning, waardoor al snel een beeld ontstaan van de mogelijkheden. Er ontstaat vrijwel meteen een selectie aan binnen zonwering, dat zorgt ervoor dat de keuze voor de klant wordt vergemakkelijkt. Ons advies is steeds open, eerlijk, met een luisterend oor voor de mens en waardering voor het bestaand interieur!

Tijdens dit bezoek zal ook meteen een meting plaatsvinden en zal een afspraak worden gemaakt voor een tweede huisbezoek.

Selectie_

Vervolgens zal een eerste selectie van stalen vol enthousiasme en liefde worden gemaakt.

Stalen presentatie_

Tijdens het tweede huisbezoek worden de stalen gepresenteerd en besproken. Indien je dat wenst kunnen de stofstalen worden achterlaten, zodat je zeker de juiste keuze kan maken. Na een week worden ze weer opgehaald. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om tijdens dit bezoek te streven naar een definitieve keuze, uiteraard zal Sanne daarbij helpen!

Prijsvoorstel_

Nadat er een keuze is gemaakt zal er een prijsvoorstel worden opgesteld. Standaard zal die via mail worden verzonden. Het prijsvoorstel heeft een geldigheidsduur van 14 dagen. WEEF staat je graag te woord bij eventuele vragen. De offerte krijgt een definitief akkoord bij ontvangst van een aanbetaling.

Productie/ Afwerking_

Na de aanbetaling wordt de order in productie genomen. Je wordt steeds op de hoogte gehouden van de bestelling en er zal een afspraak worden gemaakt voor (uit)levering. Sanne komt zelf ter plaatse om de gordijnen te hangen en ze zal bij elke oplevering aanwezigheid zijn om de kwaliteit te waarborgen.

Maak een afspraak via

+32 (0) 472 07 90 18 of hallo@weef.be

Beukenlaan 27b, 3680 Neeroeteren

Heb je een vraag?
Wij staan te popelen_