Showroom beleving

In onze raamdecoratie showroom nodigen we je uit om de texturen te voelen, de kleuren te bekijken, en onze passie voor stof te delen. Het is een plek waar de creaties van WEEF tot leven komen en waar je vrijblijvend een collectie aan gordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën en rolgordijnen kunt ontdekken.

Sanne van WEEF toont grote grijze gordijnen in de raamdecoratie showroom in Genk
_

_Sanne Vencken

Het WEEF-verschil_

Zie met eigen ogen hoe onze gordijnen meer zijn dan gewoon raamdecoratie. Ze zijn een statement van kwaliteit en design, zorgvuldig samengesteld voor jouw ruimte. Voel de fijne structuur van onze vouwgordijnen, en observeer de elegante functionaliteit van onze jaloezieën en rolgordijnen. In de showroom wacht elke bezoeker een persoonlijke kennismaking met de WEEF-wereld.

Elk interieur
is uniek_

De raamdecoratie expert van WEEF geeft advies op maat van een klant in de raamdecoratie showroom in Genk

Advies op maat_

Sanne staat klaar met advies dat even persoonlijk is als onze gordijnen. Of je nu houdt van minimalistisch of uitgesproken, we helpen je graag bij het vinden van de perfecte raamdecoratie. Kom langs, verken op je eigen tempo en laat je inspireren. In de WEEF-showroom beleving is elk bezoek een stap dichter bij het realiseren van je droominterieur.

Voelt goed aan_

Onze showroom is meer dan een ruimte; het is een ervaring. Een ervaring waar jij centraal staat, waar je vragen vrijuit kunnen stromen en waar onze liefde voor raamdecoratie jouw visie ontmoet.

Kom en laat je leiden door de schoonheid van detail en het comfort van thuis.

Bezoek ons en beleef het zelf_

Een vraag? Contacteer ons via

+32 (0) 472 07 90 18 of hallo@weef.be

showroom locatie:
Hoevenzavellaan 29, 3600 Genk, Belgium