Behind the Curtains_

De roots van Sanne Vencken_

De roots van Sanne liggen in het kleine Nederlandse dorp Grevenbicht, vlakbij de grensovergang naar het Vlaamse Maaseik. Rond 2010 is dan besloten om te gaan verhuizen naar de gemeente Maaseik, meer bepaald in Neeroeteren, het dorp van de Bosbeek, natuurgebied Tösch-Langeren en de Sint-Lambertuskerk.

Sanne is altijd enorm gefascineerd en geboeid geweest door interieur en het met eigen handen vervaardigen van zaken die juist dat interieur fraaier en aangenamer maken. Toen ze 18 jaar werd kreeg ze dan ook van haar grootouders haar allereerste naaimachine cadeau, een naaimachine waarop ze haar allereerste naaitechnieken geleerd heeft.

Van jong af aan is ze dan ook bezig geweest met het aanleren van allerlei naaitechnieken om in beginsel kinderkleding en accessoires te maken, voor de eigen kroost, de twee kleine jongens Mika en Thibaut. Niet veel later zijn de eerste gordijnstoffen geknipt, geplooid en gestikt geworden.

 

De grootouders van Sanne zijn al meer dan 40 jaar kleermakers. Een ambachtelijke stiel die kennis, inzicht en een passie voor creatie vereist. Juist die passie voor creatie en het vakmanschap heeft zij dan ook van hun geërfd en dat wil zij graag voortzetten.

Na het eigenhandig maken van raamdecoratie voor vrienden en familie is het idee tot stand gekomen om WEEF op te richten. Neem vrijblijvend contact op zodat we meer kunnen vertellen over wat WEEF voor je kan betekenen.

_

_Sanne Vencken

Visie_

Wij geloven in puur vakmanschap, de passie voor creatie en de liefde voor interieur. Interactie tussen mens en interieur. Deze visie is vertaald naar raambekleding en dat creëert een volledige toewijding aan het werk.

Wij creëren hoogkwaliteit gordijnen op maat voor iedereen die zich focust op het aangenaam maken van hun wooninterieur. Via een persoonlijke aanpak, luisterend oor en grondige expertise bieden we een op maat gemaakt werk aan.

Elk interieur
is uniek_

Raamdecoratie expert helpt een klant een keuze maken in verschillende stoffen voor gordijnen

Hoe werken we_

WEEF werkt voor jouw gordijnen enkel met zorgvuldig geselecteerde stoffen omwille van de kwaliteit. In de collectie zitten stoffen vanaf het betere middensegment, waardoor we raambekleding kunnen aanbieden tegen betaalbare prijzen.  Ik maak alle gordijnen zelf op ambachtelijke wijze. We werken niet met voorraden, omdat we de laatste collecties en de nieuwste ontwikkelingen willen bieden. Je kan rekenen op een uiterst verfijnde afwerking op maat.

Sinds kort kan je ook afspraken maken met ons in de showroom van een WEEF partner. We vertellen je graag hoe we je gericht kunnen helpen.

Voelt goed aan_