Vlekken zijn verleden tijd dankzij W.E.T.

Water Elimination Technique

Enthousiaste verhalen delen met een glas rode wijn in de hand, een peuter met vieze handjes die beslist de gordijnen een nieuwe look te geven of simpelweg vliegen of insecten die vlekken achterlaten op de raamdecoratie. Een vlek is soms onvermijdelijk en sneller gebeurd dan je denkt.

Gelukkig hoef je hier niet langer voor te vrezen, dankzij W.E.T. Met deze nieuwe techniek kunnen we de raamdecoratie de bescherming geven die ze verdient. Maak kennis met onze vlek- en vochtwerende bescherming en ontdek hoe vlekken geen kans meer krijgen.

 

Wat is W.E.T.?

W.E.T. staat voor Water Elimination Technique en biedt hoogwaardige bescherming voor raamdecoratie. Deze techniek is volledig uniek op de markt en dus een absolute troef binnen het Weef aanbod.

 

Hoe werkt W.E.T.?

Wil jij je geen zorgen meer maken om vlekken? Dan kun je vanaf nu bij de aankoop van raamdecoratie W.E.T. aan hun bestelling toevoegen. Bij deze nieuwe technologie dringen minuscule deeltjes de stof letterlijk binnen. Zo worden ze één met elke individuele vezel en maken ze je stof vlekbestendig, vloeistofwerend én sterker. De raamdecoratie zal er dus langer als nieuw uitzien.

 

Het effect? Na behandeling kan vuil niet meer doordringen in de vezel. Vuilresten kunnen daardoor met een minimum aan reinigingsmiddelen makkelijker en sneller verwijderd worden. Bovendien is de vezel ook beter beschermd tegen vloeistoffen, die gewoon naar beneden druipen wanneer ze met de stof in contact komen. Reinigen is vervolgens heel makkelijk, een beetje keukenpapier is zelfs voldoende. Zo kunnen vloeistoffen geen vlekken of kringen meer achterlaten op de stof.

 

Maar mag behandelde raamdecoratie dan niet meer gewassen worden? Tuurlijk wel, W.E.T. is namelijk chemisch resistent en wordt dus niet afgebroken bij reiniging met alcohol of andere schoonmaakmiddelen. Wél wordt de nood aan onderhoud aanzienlijk verminderd.

 

Verder is W.E.T. ook UV-resistent. Een behandelde stof kan dus perfect in het zonlicht geplaatst worden, zonder dat deze unieke technologie door de zon wordt afgebroken. Niet onbelangrijk natuurlijk voor raamdecoratie. En geen zorgen, W.E.T. verandert helemaal niets aan de look and feel van onze stoffen. De textuur, kleur en andere kenmerken blijven ook na het aanbrengen van deze bescherming dezelfde. Stoffen blijven transparant, ademend en net zo prachtig als voorheen.

 

Duurzaam & ecologisch

In het productieproces worden stappen genomen om duurzamer en milieuvriendelijker te werken. Met W.E.T. willen we klanten zorgeloos laten genieten van hun raamdecoratie, maar tegelijk willen we ook ons steentje bijdragen aan een duurzamere samenleving.

 

W.E.T. is – in tegenstelling tot veel gelijkaardige producten – dan ook volledig vrij van chemische stoffen, waardoor deze behandeling 100% milieuvriendelijk is. En last but not least: W.E.T. vermindert de nood aan onderhoud met (agressieve) reinigingsmiddelen. Op die manier wordt de aankoop van die nieuwe raamdecoratie meteen dat tikkeltje duurzamer en bewuster.

Happy customer, happy planet!

 

Producten

Deze technologie is combineerbaar met een groot deel van de Weef collectie en kan vanaf nu aangeboden worden bij volgende producten:

  • Vouwgordijnen
  • Overgordijnen
  • Panels
  • Gelamineerde rolgordijnen
  • Wandbekleding
 

Vraag bij jouw keuze altijd na of deze behandeling mogelijk is op de door jou uitgekozen stoffen. In geval van stoffen met voering, wordt de voering standaard niet mee behandeld. Op aanvraag kan dat uiteraard wel.

 

Voor meer info bekijk: Inside Blinds