Een stijlvol uitzicht zonder inkijk?

groot raam van badkamer stijlvol ondoorzichtig gemaakt

Raamtextiel, Zelfklevend en 100% Belgisch

SQUID is een zelfklevende, transparante stof die van binnen naar buiten doorzichtig is, en die overdag de inkijk belemmert. Decoratief, zelfklevend, privacy én met behoud van het uitzicht naar buiten.

Bescherm jouw privacy

SQUID is eenvoudig zelf te installeren zonder ophangsysteem. Het is geschikt voor elk interieur en voor elk type raam, onafhankelijk van de vorm en de grootte. Je kunt daarnaast ook nog eens unieke looks creëren door een ontwerp uit SQUID te knippen.

 

Door zijn vlam vertragende en antibacteriële eigenschappen heeft SQUID zijn waarde al bewezen in verschillende sectoren, gezondheidszorg, kantoorruimtes, Retail en horeca. Dat maakt SQUID uitermate geschikt voor o.a. kantoren, winkels, horeca en gezondheidszorg

raamdecoratie one way vision slaapkamer - squid
raamdecoratie one way vision zithoek - squid

Maar wat is SQUID precies?

SQUID is 100% textiel raamfolie, ontwikkeld als alternatief voor plastic raamfolie. Het is een 100% geweven stof met een warm en natuurlijk gevoel. Zelfklevend voor een gemakkelijke en snelle installatie. En het verhindert dat mensen van buiten naar binnen kunnen kijken zonder je zicht naar buiten toe te verliezen.

 

SQUID heeft een elegant design en natuurlijk karakter en is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren die bij uw interieurstijl passen. Iedere kleur is verkrijgbaar in transparant en ondoorzichtig (OP) om aan uw privacy behoeften te voldoen. Daarnaast is het ook nog eens geschikt voor vochtige omgevingen (vb. badkamer).

raamdecoratie one way vision badkamer - squid

Zeer Onderhoudsvriendelijk en verkoelend.

SQUID antibacterieel is en zeer gemakkelijk schoon te maken is. Ramen wassen is niet meer nodig (aan de binnenzijde) en daarnaast het SQUID ook nog een verkoelend effect (tot wel -3°C). SQUID is UV bestendig en is (met uitzondering van Coal en print) compatibel met hoogrendementsglas HR++(+).

Wil jij SQUID thuis op je gemak bekijken en de verschillende kleuren en transparanties bij jou thuis tegen het licht houden?

Weef, stof tot nadenken_