Shades

Woven Wood

Een nieuw soort houten raamdecoratie dan bijvoorbeeld de houten jaloezie die we allang kennen. Deze unieke raamdecoratie heeft ook een natuurlijke uitstraling maar met andere functionaliteiten. De juiste benoeming is wel ‘nature deco’ voor uw ramen! “Nature”, omdat de ontwerpen volledig gedreven zijn door de natuur. En “Deco” ofwel decoratie voor uw ramen.

Het is verkrijgbaar in verschillende typen en weefstructuren. De weefstructuur zorgt voor een sierlijke lichtinval. Woven Wood-systemen zijn er in twee typen. Namelijk een modern roll-up en een romantisch optreksysteem, maar allebei een match in verschillende interieurstijlen! Wanneer u ervoor kiest om het moderne roll-up systeem in een gebeitste warme houtkleur af te werken, dan ontstaat er een tijdloos meubelstuk. Én er zit altijd de perfecte kleur bij, want naast beige- en bruintinten is het verkrijgbaar in een gelakte of gebeitste finish. De gelakte finish is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren! De keuze is reuze, maar twijfel je toch nog? Geen probleem, wij bezorgen u stalen zodat u het naast andere kleuren materialen in uw interieur kunt leggen voor het bereiken van de perfect match!  

Het is duidelijk dat het een streling voor het oog is met een hoge decoratieve waarde geïnspireerd door de natuur. Maar niet alleen bij het ontwerpen is de natuur betrokken, maar er is ook gedacht aan een duurzame productie die de belasting van de natuur tot het minimum beperkt. Woven Wood is een zeer duurzaam type raamdecoratie, want ze zijn kleur- en slijtvast in oerdegelijke kwaliteit. Ze gaan daardoor vele jaren mee en worden gemaakt van Bamboe. Bamboe is verhout gras, het groeit snel waardoor er geen sprake is van ontbossing. Het is dus niet alleen een duurzame maar ook een milieubewuste keuze! Automatisch bedienen? Ja, dat kan met een batterij of een 230V motor.

Woven Paper

Rolgordijnen of vouwgordijnen gemaakt van verschillende soorten grof geweven papier al dan niet in een gebalanceerde kleurencombinatie. Al langer bekend is Wood & Washi. Ook gemaakt van papier, maar Woven Paper haalt de natuur in écht huis. Ze hebben daardoor ook weinig gemeen wat de exclusiviteit van zijn soort behoudt. Verkrijgbaar in twee typen systemen en ruime keuze in kleur. Het ‘papier’ is verkrijgbaar in heel veel kleuren, net zoals de hardware van de systemen. Zo stelt u zelf het systeem samen die naadloos bij uw wensen aansluit. Doeksoort, montagesysteem, ketting, onderlat zijn allemaal uitzonderlijk te kiezen.

Heeft u nood aan meer dan lichtfiltering? Woven Paper kan gevoerd worden met een dag- of een nachtvoering. Een nachtvoering is ideaal voor in de slaapkamer, waarbij u lichtinval volledig wilt blokkeren. We kunnen wel stellen dat de mogelijkheden tot in het oneindige gaan. Voor elke raampartij groot of klein, voor in alle interieurstijlen van minimaal tot koloniaal, bij elke privacy voorkeur en bij elke bedieningswens is er een sieraad te vinden.

De mogelijkheden zijn bijna ongelimiteerd bij deze shades. Daarom vertellen wij u graag meer over de nieuwe generatie raamdecoratie waarbij u de natuur regelrecht stijlvol in uw interieur presenteert. Een innovatieve en uniek soort te verkrijgen in verschillende prijsklassen. Graag tonen wij u ons stalenmateriaal en laten u zien hoe de systemen functioneren. Ervaar het van dichtbij en maak gratis een vrijblijvende afspraak!

Weef, stof tot nadenken_