Raamdecoratie Trends 2023

Raamdecoratie als absolute sfeermaker is de ideale manier om karakter aan je interieur te geven. Op zoek naar inspiratie? Wij sommen de belangrijkste trends voor 2023 voor je op.

1. Focus op natuur & duurzaamheid

In 2023 halen we de natuur in huis, letterlijk en figuurlijk. Naturelle kleuren blijven populair, maar ook duurzaamheid gaat steeds meer een rol spelen.

Mensen gaan meer en meer investeren in duurzame materialen in hun interieur, zoals gordijnen die gemaakt zijn van gerecycleerd (of recycleerbaar) materiaal.

Wist je trouwens dat je bij Weef de stof van jouw gordijn kan laten behandelen met W.E.T. voor een langere levensduur? Dankzij W.E.T. zijn vlekken verleden tijd en kan jij zorgeloos genieten van jouw prachtige raamdecoratie. Happy you, happy planet!

2. Donkere raamdecoratie

Een trend voor wie houdt van ietwat gewaagde keuzes: donkere raamdecoratie. Van zwart of bruin tot donkergroen of diepblauw.

Donkere raamdecoratie geeft een geborgen gevoel en is een echte sfeermaker. Bovendien zorgt donkere raamdecoratie ervoor dat andere kleuren in je interieur nog beter uitkomen.

3. Raamdecoratie combineren

4. Gordijnen als roomdivider

Op zoek naar een sfeervolle roomdivider? Vaak wordt gedacht aan zaken zoals een wand, kast, bureau of boekenplank, maar wat dacht je van gordijnen? Zo creëer je zonder enige moeite warmte en gezelligheid. Handig wanneer één ruimte verschillende functies heeft die je van elkaar wil scheiden. Maar ook ideaal om een grote ruimte wat knusser te maken.

W.E.T. behandeling enkel verkrijgbaar op een specifieke selectie stoffen uit onze collectie. Vraag ernaar tijdens jouw huisbezoek.